Content Marketeer
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €2.200 - €3.400
Direct solliciteren
Marketing

Content Marketeer

Eindhoven 32 - 40 uur €2.200 - €3.400
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Wil jij jouw eigen campagnestrategieën ontwikkelen, implementeren en beheren?

Als Content Marketeer vergroot je het succes van REEF. Dat vraagt om een slimme en creatieve aanpak! Jouw grootste uitdaging? Onze organisatie op een opvallende manier onder de aandacht brengen! Met natuurlijk een duidelijk doel voor ogen. Je houdt je bezig met online en offline campagnes, met het vertalen van onze dienstverlening naar passende content tot het organiseren van Webinars. Jij draait er je hand niet voor om. Jij bent het veelzijdige marketingtalent wat energie krijgt om alles gestroomlijnd tot een goed resultaat te brengen. Je wordt onderdeel van ons marketingteam wat naast jou bestaat uit 7 andere collega’s. Een aantal marketeers, een vormgever en een communicatie adviseur.

Als Content Marketeer heb je de vrijheid om jouw dag in te richten zoals je wilt. Maar waar ben jij dan de hele dag mee bezig? Nou, o.a. met…

 • Je gaat aan de slag met het bedenken, vormgeven, schrijven en plaatsen van content via verschillende kanalen. Denk aan Social media, website en e-mailmarketing.
 • Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, aftersales, inhoudelijke content en sfeerimpressie voor de (online) evenementen.
 • Je wil altijd weten waar de doelgroep op aanslaat en stelt dus buyer persona’s en candidate persona’s op.

Wat neem jij mee?

 • Jij hebt minimaal 1 tot 2 jaar relevante ervaring met marketing, contentmarketing en online marketing. .
 • Plannen en organiseren heb je goed onder de knie, zo laat je verschillende campagnes en projecten gestroomlijnd naast elkaar lopen. Altijd vanuit de stip op de horizon.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting van marketing, communicatie of commerciële economie;
 • Het belangrijkste; jij bent gemotiveerd en hebt een positieve houding!

Wat krijg jij dan van ons?

 • Een salaris tussen de €2.200,- en €3.400,- bruto per maand in lijn met jouw ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal! Wij hebben o.a. keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je een volledig inwerktraject onder begeleiding van jouw collega marketeers en onze Marketing Manager.
 • Steevast sluiten we de week af in ons eigen REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, motortour, een uitje in Scheveningen tot aan een weekendje skiën.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren