Corporate recruiter
 • Medior, senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • in overleg
Kom kennismaken

Kom jij kennismaken?

Recruitment

Corporate recruiter

Medior, senior Eindhoven 32 - 40 uur in overleg
Kom kennismaken

Kom kennismaken en proef de sfeer bij REEF

Vrijdagmiddag steevast samen de week afsluiten in onze eigen kroeg? En niet te vergeten onze legendarische REEF-uitjes: van het REEFenement tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën. Ons motto bij REEF: keihard werken om resultaten te behalen en vervolgens samen de successen te vieren.

Dat is ook precies hoe wij als REEF bekend willen staan als werkgever: een warme familie waarbij hard werken, professionaliteit én samen plezier maken perfect hand in hand gaan. Als Corporate Recruiter is het jouw taak om deze boodschap perfect over te brengen aan de doelgroep en ons als REEF te positioneren in de arbeidsmarkt. Verder ga je aan de slag met alle essentiële bouwstenen van een goed recruitmentproces:

 • Zichtbare vacatures? Jij zorgt voor de verspreiding van de, op de doelgroep afgestemde, vacatures via gesponsorde campagnes op social media, jobboards en het slim inzetten van de talent solution tools van Linkedin zoals Linkedin jobslots,
 • Jouw vacatures hoger in Google? Jij SEO’t het. Hierbij krijg je ondersteuning van ons marketing team.
 • Slim inzetten op campus recruitment, strategische personeelsplanning, recruitment marketing en employer branding. Jouw creativiteit mag je hierbij de vrije loop laten.
 • Onderscheidende sollicitatieprocedure? Jij bedenkt het! En voert de gesprekken natuurlijk. 
 • Matchen op softskills? Jij beheert de assessments. 
 • Je strategische personeelsplanning afstemmen met de hiring managers? Jij adviseert zowel teammanagers als MT. 

Wie ben jij? 

Jij bent de (Corporate) Recruiter die de arbeidsmarkt en relevante doelgroepen door en door kent en jij richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en je bent een kei in stakeholdermanagement. Tot slot vind je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van recruitment marketing, employer branding en recruitment campagnes om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF.   


Wat breng jij mee?

 • Zo’n twee tot drie jaar ervaring als Intercedent, Corporate Recruiter, Talent Acquisition Specialist of Bureau Recruiter. Heb je ervaring binnen HR of in de arbeidsbemiddeling als Talentmanager of Recruitment Consultant en wil je graag een stap maken richting Corporate Recruitment? Reageer gerust!  
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar. Het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk afstemmen in overleg. Sluiten deze uren niet aan bij jouw wensen? Daar gaan we graag over in gesprek.
 • Recruitment-denkniveau: door jouw ervaring, creativiteit en een afgeronde hbo-opleiding.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Blanco arbeidsvoorwaarden: voor zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden gaan wij graag met jou in gesprek, voor een voorstel op maat.  Bij REEF vinden wij het namelijk belangrijk dat alle werknemers volledig op hun plek zitten. Kom jij langs bij REEF voor een vrijblijvende kennismaking?

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren