Frontoffice Medewerker
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €2000 - 3000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Office

Frontoffice Medewerker

Medior Eindhoven 32 - 40 uur €2000 - 3000
Direct solliciteren

Op dit moment ben jij aan het kijken naar misschien wel de leukste vacature die we open hebben staan bij REEF. Tenminste, als termen als enthousiasme, multitasking en verantwoordelijkheid goed bij jou passen! Jij ziet al wat er moet gebeuren, voordat het gevraagd wordt.  

In de rol van Frontoffice medewerker ben jij namelijk voor heel veel zaken verantwoordelijk. Dat maakt ook dat geen enkele werkdag er voor jou hetzelfde uitziet. En dat is de waarheid, geen cliché. 

De rol is namelijk een combinatie tussen het bieden van ondersteuning aan onze Office-afdeling waar jij deel van uitmaakt, het assisteren bij het organiseren en begeleiden van evenementen en het uitvoeren van (licht) facilitaire werkzaamheden. Daarnaast beheer je ook de facilitaire contracten van onze leveranciers en vervul je de rol van gastheer/gastvrouw. In deze rol zorg je dus ook voor de professionele dienstverlening richting onze gasten. 

Je maakt, zoals gezegd, onderdeel uit van ons Office-team. Vanuit het Shared Service Centrum, wat naast Office bestaat uit Marketing, HR, Finance en Legal, ben je werkzaam voor twee bedrijven REEF en HUBSUB. Twee commerciële bedrijven actief in de arbeidsbemiddeling met een andere uitstraling en marktbewerking, maar voor beide geldt professionele organisaties met een informele cultuur. Dat zie je ook terug in ons Office-team waar samenwerken en elkaar versterken voorop staat.  


Waar jij dagelijks mee bezig bent:   

 • Ondersteuning bij de organisatie van bedrijfsevenementen.  
 • Proactief verbeteren van de contacten met leveranciers en contracten. 
 • Facilitaire zaken zoals contact met leveranciers, inkoop van diverse kantoorartikelen, cadeaubonnen, thee en koffie e.d.  
 • Bestellingen en afgeleverde post, pakketten in ontvangst nemen en controleren.  
 • Sorteren en distribueren van in- en externe post, frankeren en verzendklaar maken.  
 • Is een cadeautje, bloemetje of kaartje op zijn plaats? Jij zorgt ervoor. 
 • Administratieve ondersteuning voor de processen bij ons Office-team.  
 • Onze gasten een warm welkom geven, zowel face to face als via de telefoon. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen die belt bij de juiste interne collega terecht komt. 
 • Zorgen voor alles wat op jouw pad komt en volgens jou niet goed verloopt, niet past bij onze organisatie of gewoon efficiënter ingericht kan worden. 

 

Wat breng jij mee? 

 • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.  
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar. 
 • Je bent een aanpakker en gaat door totdat het geregeld is. Je bent een regelaar, iemand die het fixet 
 • Je bent integer, flexibel en stressbestendig. Je bent in staat te werken in een veeleisende, dynamische en commerciële organisatie en je kunt goed omgaan met ad hoc werkzaamheden.  
 • Proactief zijn en initiatief nemen wordt zeer gewaardeerd. Je denkt in oplossingen en pakt zelfstandig zaken op. Jij bent het type dat werk ziet en daar direct naar handelt.  
 • Jij bent in staat samen te werken met verschillende type mensen en helpt collega’s waar nodig.  

 

Wat krijg je van ons? 

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen. 
 • Een salaris tussen €2000 en €3000 obv fulltime per maand, in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.  
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op fulltime basis) met de mogelijkheid om 10 vakantiedagen bij te kopen. 
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen het Shared Service Center samen met HR, Legal, Marketing en Finance. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van twee salesbedrijven REEF en HUBSUB. Plezier, kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. 
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.  
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot ons eigen REEFenement, van weekendje Valencia tot weekendje skiën. En wat het gave hieraan is? Die mag jij dus zelf organiseren! 

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren