HR-adviseur
 • Medior
 • Eindhoven
 • 28 - 40 uur
 • € 3000 - € 4500
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

HR

HR-adviseur

Medior Eindhoven 28 - 40 uur € 3000 - € 4500
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Als medior HR-adviseur adviseer en ondersteun je managers en medewerkers op het gebied van HR. Ook houdt jij jezelf bezig met het verbeteren en up-to-date houden van onder andere de HR-gesprekscyclus, opleidingsbeleid en verschillende HR regelingen. Jij bent een proactieve adviseur voor personele en organisatie brede vraagstukken zowel richting medewerkers als het management. Een dynamische omgeving zoals de onze is ontzettend leuk. Je werkt niet voor één van maar voor twee organisaties, REEF en HUBSUB, met beide een andere visie, beleid en marktbewerking. Je maakt onderdeel uit van ons HR-team wat naast jou bestaat uit een andere HR-adviseur. Daarnaast vinden we in het shared service center aansluiting bij de HR administratie. HR -en salarisadministratie vallen niet onder jouw werkzaamheden.
 
Binnen jouw rol vind jij het leuk om zowel coaching te geven aan onze managers en leidinggevende, als projecten op te pakken op het gebied van in – door en uitstroom. Jij bent een HR-adviseur met lef, die de kritische noot is in menig overleg en ieder HR-project resoluut tot een goed einde weet te brengen (ondanks de nodige obstakels). Verandering of verbetering, dat gaat nooit in een rechte lijn. Jij weet dat als geen ander.

Een greep uit jouw werkzaamheden:  

 • Je adviseert managers tijdens coaching on the job over hun operationele HR rol en HR-gespreksvoering.
 • Het mede vertalen van de HR-strategie van REEF en HUBSUB naar HR projecten.
 • Een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid.
 • Samen met het team beantwoord je tweedelijns HR-vraagstukken.
 • Je bent verantwoordelijk voor een soepel proces rondom verzekeringen, pensioen en subsidies.  

Wat krijg jij van ons: 

 • Wij werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen. 
 • Een bruto maandsalaris tussen €3000-, - €4500-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.  
 • De functie is flexibel in te vullen tussen de 28 en 40 uur per week. Samen met jou kijken we naar de ideale werk-privé balans.  
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en uitzicht op een vast dienstverband.  
 • Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie waar altijd wel iets gebeurt. 
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met Legal, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.  
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.  
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën. 

Wat breng je mee? 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als HR-adviseur of HR-business partner. Door jouw ervaring met HR-projecten en adviseren ben je een stevige gesprekspartner voor directie en teammanagers.    
 • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire studie, maar je bent in ieder geval in staat om HR te bekijken vanuit een bedrijfskundige invalshoek.  
 • Schakelen tussen operationeel, tactische en strategisch niveau gaat je goed af.  
 • Je bent in staat draagvlak te creëren en de juiste stakeholders te betrekken.  

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren