Kom binnen bij ons REEF-kantoor

Welkom bij REEF! Bij ons op kantoor hangt er een goede en gezellige sfeer. Kom je bij ons binnen? Dan word je vriendelijk begroet door een van onze gastvrouwen, Claire of Aukje, en krijg je een lekkere kop koffie of thee, met een koekje natuurlijk!

Jouw werkplek

De begane grond heeft verschillende spreekkamers, open flex-werkplekken, een auditorium voor onze kleinere kennisbijeenkomsten en trainingen, een keuken waar je in de pauze de lekkerste gerechten kunt bereiden en last but not least, ons REEF-café! Iedere vrijdagmiddag sluiten we hier de week gezamenlijk af. Op de eerste verdieping zitten onze collega’s van office, marketing en de bedrijfsjurist. Bovenin het pand werken alle teammanagers, accountmanagers en talentscouts, als ze niet buiten de deur op afspraak zijn. Ook vind je op deze verdieping het kantoor van Chris Reef, zijn deur staat altijd open voor een praatje! Neem een kijkje bij REEF.

22 accountmanagers, 10 recruiters, 19 staff-medewerkers en 1 directeur/eigenaar

In ons REEF-café op de tap Jupiler Pilsener én LaTrappe Blond

Jaarlijks terugkerende events, zoals het REEFenement

Gemiddelde leeftijd van REEF'ers is 34

Meer dan 250 projecten én projectspecialisten

Regelmatig hebben we leuke REEF-uitjes. Van ons gezellige REEFenement tot een motortour, van weekendje Mallorca tot weekendje skiën. En steevast sluiten we de week af in ons REEF-café, onder het genot van hapjes en drankjes.
Ben jij er de volgende keer bij?

Na 17 uur

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.