Junior HR-adviseur
 • Junior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €2500 - €4000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

HR

Junior HR-adviseur

Junior Eindhoven 32 - 40 uur €2500 - €4000
Direct solliciteren

Word een onmisbare schakel in ons bedrijf!

Ben jij klaar voor een tweede stap binnen jouw HR-carrière? Dan is deze rol voor jou op het lijf geschreven. Je zult een stevige gesprekspartner zijn voor ons sales- en recruitmentteam en de leidinggevenden. Als Junior HR-adviseur speel je een essentiële rol in het creëren van een positieve werkomgeving en het projectmatig ondersteunen van ons bedrijf op verschillende niveaus.

Een dynamische omgeving zoals de onze is ontzettend leuk. Je werkt niet voor één van maar voor twee organisaties, REEF en HUBSUB, met beide een andere visie, beleid en marktbewerking. Je maakt onderdeel uit van ons HR-team wat naast jou bestaat uit een andere HR-adviseur. Daarnaast vinden we in het shared service center aansluiting bij de HR-administratie. HR -en salarisadministratie vallen niet onder jouw werkzaamheden.

De functie bevat afwisselende en veelzijdige HR-verantwoordelijkheden. Zo ben jij het aanspreekpunt voor onze leidinggevende, help je hen met coaching on the job verder in hun gespreksvoering en ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van het HR-beleid. Ook het signaleren en oppakken van verbeterprojecten en het doen van verzuimbegeleiding vallen binnen de functie. HR-administratie valt niet onder deze functie, daar hebben we andere leuke collega's voor.  

Dit ben jij:

Een stevige gesprekspartner voor leidinggevende, sales en recruitment. Jij kunt onze sales mensen overtuigen en hen meenemen in de HR-visie waarbij soms een spanningsveld bestaat met het commercieel belang.

Wat krijg jij van ons:

 • Wij werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.  
 • Een bruto maandsalaris tussen €2500-, - €4000-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.   
 • De functie is flexibel in te vullen tussen de 32 en 40 uur per week. Samen met jou kijken we naar de ideale werk-privé balans. Minder dan 32 uur is voor deze rol niet mogelijk.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en uitzicht op een vast dienstverband.   
 • Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie waar altijd wel iets gebeurt.  
 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met Legal, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.   
 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.   
 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.  

Wat breng je mee?  

 • Je bent resultaatgericht en weet op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt 1 á 2 jaar ervaring als junior HR-adviseur.
 • Je vindt het leuk om projectmatig te werken.
 • Je bent in staat draagvlak te creëren en de juiste stakeholders te betrekken.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren