Junior recruiter
 • Junior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 2450 - € 2800
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Recruitment

Junior recruiter

Junior Eindhoven 32 - 40 uur € 2450 - € 2800
Direct solliciteren

Als recruiter speel je een cruciale rol bij de groei van de organisatie. Hoe doe je dat dan? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste kandidaten aan je weet te binden? Wij nemen je mee aan de hand van een traineeship. Want leren doe je door de juiste training, coaching on the job, persoonlijke ontwikkeling en de hulp van ervaren recruitment collega’s.

Jouw grootste uitdaging is het vinden, boeien en verbinden van talentvolle professionals aan REEF. Zodra jij het traineeship hebt afgerond ben jij de arbeidsmarktspecialist en weet je precies wat er speelt binnen de branches waar jij actief in bent. Daarom beschik jij over een hoge dosis oprechte interesse, nieuwsgierigheid en luisterend vermogen. Je zoekt de samenwerking met collega accountmanagers zodat jullie recruitment en sales haarfijn op elkaar kunnen afstemmen.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Je komt te werken in een omgeving waar recruitment optimaal gefaciliteerd wordt door de juiste systemen en tools zoals LinkedIn Recruiter.

 • Je krijgt een salaris tussen de €2450,- en €2800,- in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.

 • Resultaat wordt beloond, je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met daarnaast uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een uitgebreid inwerktraject in vorm van een traineeship met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 online trainingen. Daarnaast word je begeleid door twee trainers, collega’s en jouw manager. 

 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour of een uitje in Scheveningen.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Focusgebieden

Je krijgt begeleiding op de volgende 3 focusgebieden:

Recruitment marketing

Je schrijft relevante content zoals blogs, artikelen, whitepapers en stemt deze af op de doelgroep. Je zoekt de samenwerking op met het marketingteam voor eventuele campagnes. Jouw doel; het juiste talent vinden en binden aan REEF.

Sourcing

Je zorgt ervoor dat iedere stap in het recruitmentproces voorzien is van voldoende potentiële professionals. Je zoekt actief naar potentieel talent via verschillende jobboards en Linkedin recruiter, je schrijft vacatureteksten en voert zelfstandig gesprekken.

Talent acquisition

Je beheert relevante talentpools en past relatiemanagement toe richting professionals die potentieel bezitten voor een samenwerking in de toekomst. Je weet wat er speelt binnen jouw doelgroep en bent hierdoor inhoudelijk een goede gesprekspartner.

Wie ben jij?

Je hebt een hoog energieniveau: je geeft niet snel op en blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaat te vinden. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en spoort jouw salescollega's aan. Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn, met originele ideeën zorg je dat we voorop blijven lopen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat breng jij mee?

 • Affiniteit met recruitment

 • Een afgeronde hbo-opleiding.

 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.

 • Je past bij een open, directe cultuur met korte lijnen. Senior recruiter Michelle Bonten vertelt er meer over; “Ik werk bij REEF omdat het een Brabants bedrijf is waar hard gewerkt wordt en een no-nonsens cultuur heerst. Er is volop ruimte om Recruitment op de kaart te zetten en REEF te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Er wordt goed nagedacht over de projecten die bij de kandidaten passen. Daarbij staat persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal. Dat er volop gelegenheid is voor borrels en gezelligheid zorgt voor een goede sfeer en collegialiteit."

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren