De REEF-sfeer na 17 uur

We werken met z'n allen keihard om successen te behalen, maar we maken ook veel plezier. Bijvoorbeeld tijdens een gezellig REEFenement of een weekendje Mallorca. Ben jij er de volgende keer bij?

Skiën
Skiën
REEF-nieuwjaarsborrel
REEF-nieuwjaarsborrel
REEF-deelt-kennisbijeenkomst
REEF-deelt-kennisbijeenkomst
REEFenement
REEFenement
Weekend Mallorca
Weekend Mallorca
Sinterklaas
Sinterklaas
REEF-motortour
REEF-motortour
Obstacle Run
Obstacle Run
Kerstfeest
Kerstfeest

Na 17 uur

Het hele jaar door organiseren we verschillende evenementen, bijeenkomsten en uitstapjes. Het ene wat informeler dan het andere. Wij vinden dit belangrijk: het stimuleert de collegiale band en zorgt voor een goede werksfeer op ons kantoor. En natuurlijk geeft niks zoveel energie als samen successen vieren. Daarom gaan we om het jaar een weekendje naar de zon met z’n allen. Gezelligheid kenmerkt de REEF-sfeer na 17 uur, niet voor niks dat we de week iedere vrijdag afsluiten in ons REEF-café. Dit gebeurt vaak onder het genot van een lekker biertje of wijntje.

De formele evenementen staan in het teken van kennis delen. Zo hebben we vier keer per jaar de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus, waar het delen van kennis centraal staat. Ons jaarlijkse REEFenement is speciaal voor alle REEF-specialisten, relaties én hun gezinnen. Een gezellige dag vol activiteiten voor jong en oud.

Bekijk hier de sfeerimpressie van het REEFenement 2019:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.