Recruiter
 • Medior, Senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 2800 - € 3800
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Recruitment

Recruiter

Medior, Senior Eindhoven 32 - 40 uur € 2800 - € 3800
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Krappe arbeidsmarkt of niet, jij weet de juiste kandidaten te vinden. Hoe je dat doet is aan jou, al vinden we het wel belangrijk dat een persoonlijke aanpak centraal staat. Op deze manier weet je de juiste professionals te vinden, boeien en verbinden aan REEF. Dat doe je natuurlijk niet alleen, je werkt met meerdere recruiters samen in een team. Jij bent de specialist van de arbeidsmarkt en weet precies wat er speelt binnen de branche waar jij actief in bent. Je adviseert jouw collega accountmanagers over beschikbaarheid van specifieke kennis en kunde in de markt zodat jullie recruitment en sales haarfijn op elkaar kunnen afstemmen.

 

Wat krijg je dan van ons?

 • Je komt te werken in een omgeving waar recruitment optimaal gefaciliteerd wordt. Daarnaast zijn er veel ontwikkel -en doorgroeimogelijkheden. Binnen jouw functie richting campus recruitment bijvoorbeeld of richting een andere afdeling zoals marketing of HR.
 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €2800,- en €3800,- op basis van een fulltime dienstverband in lijn met jouw ervaring.
 • Je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met daarnaast uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerktraject met daarnaast de keuze uit 42 aanvullende in-house trainingen en 120 online trainingen van Goodhabitz.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. En wat zijn we blij dat het weer kan!
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, een barbecue of etentje tot een uitje in Scheveningen.

 

Wie ben jij?

Een commerciële recruiter met een hoog energieniveau. Je geeft nooit op en blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaat te vinden. Jij weet wat de behoefte is van kandidaten in de arbeidsmarkt en richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en spoort jouw salescollega's aan. Tot slot vindt je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF. 
 

Wat neem jij mee? 

 • Zo’n twee tot drie jaar ervaring met recruitment, arbeidsbemiddeling en/of talent acquisition.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar, wil je iets minder werken? We gaan graag het gesprek aan over de mogelijkheden.
 • Een afgeronde hbo-opleiding.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Focusgebieden

Je krijgt er drie!

Recruitment marketing

Jij bent eindverantwoordelijk voor de communicatie met het juiste talent. Niets gaat de deur uit richting potentiële professionals zonder jouw kritische blik. Je schrijft relevante content zoals blogs, artikelen, whitepapers en stemt deze af op de doelgroep. Je zoekt de samenwerking op met het marketingteam voor eventuele campagnes. Jouw doel; het juiste talent vinden en binden aan REEF.

Sourcing

Je zorgt ervoor dat iedere stap in het recruitmentproces voorzien is van voldoende potentiële professionals. Je zoekt actief naar potentieel talent via verschillende jobboards en Linkedin recruiter, je schrijft vacatureteksten en voert sollicitatiegesprekken.

Talent acquisition

Je beheert relevante talentpools en past relatiemanagement toe richting professionals die potentieel bezitten voor een samenwerking in de toekomst. Je weet wat er speelt binnen jouw doelgroep en bent hierdoor inhoudelijk een goede gesprekspartner.

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren