REEF-DNA

Herken jij jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken? En vind je het leuk om op vrijdag samen met je collega’s de week af te sluiten in ons eigen café? Dan is REEF jouw werkplek!

Over REEF

Al 20 jaar ondersteunen wij organisaties door de tijdelijke inzet van specialistische kennis, vaardigheden en ervaring. REEF is actief in verschillende vakgebieden; sociaal en juridisch, personeel en organisatie, installatietechniek, bouw en infra, proces en productie, R&D, VTH, HSE en supply chain. Inmiddels hebben we meer dan 250 projectspecialisten in dienst bij REEF en werken 50 specialisten op ons kantoor aan de Beemdstraat in Eindhoven. En we groeien nog steeds!

Momenteel zijn we druk bezig om ons klaar te maken voor de toekomst. Om te groeien is een flinke investering nodig in goede medewerkers die carrière willen maken bij REEF. Want waarom stilstaan in je loopbaan?

Ben jij professioneel, vertaal jij alles door naar toegevoegde waarde voor een ander? Verbind jij mensen en breng jij ze samen? Ben jij ook in staat de situatie te beheersen, ernaar te handelen en kritische vragen te stellen? Solliciteer dan snel op een van onze openstaande vacatures en vier jouw successen met ons!

Vacatures

Meer informatie

Herken jij jezelf in het REEF-DNA? Neem dan contact op met Loes voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor.

Loes van Engelen

Loes van Engelen
Corporate recruiter
06 468 42 068
l.vanengelen@reef.nl

Specialisten met ervaring van verschillende bedrijven

Direct de juiste kennis, vaardigheden en ervaring

Gemakkelijk en snel proces

Moderne en functionele systemen

Grip op resultaat en de uitkomst van de opdracht

Onder de noemer #REEF2020 is de route naar REEF in 2020 uitgestippeld. Verbeterplannen worden komend jaar uitgevoerd. Wat brengen de verbeteringen voor onze projectspecialisten en opdrachtgevers? Hiervoor hebben wij vijf REEF-beloftes gedefinieerd.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.