Ontmoet jouw sales-collega's

Wat is er nou fijner dan al wat bekende gezichten tegen te komen op kantoor? Daarom laten we jou graag vast kennis maken met enkele collega’s.

Meer informatie

Sales professional

met commerciële ervaring die toe is aan de tweede stap in zijn of haar carrière.

Heb jij lef en toon jij initiatief? Ben jij ondernemend, competitief en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons REEF-kantoor wordt jouw thuisbasis. Jij houdt van afwisseling en vindt het leuk om daarnaast ook ‘buiten te spelen’.  Als sales professional krijg jij de vrijheid om te ondernemen. Hoe je dat doet en aanpakt, dat is volledig aan jou. Jij hebt een centrale rol binnen REEF en bent hét aanspreekpunt voor relaties, projectspecialisten en potentiele specialisten. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van jouw projectspecialisten en de opdrachtgever. Resultaten behalen staat bij jou op nummer 1!

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Om dit verder te stimuleren bieden wij REEF-carrièremanagement. ln jouw eerste periode als sales professional krijg je salestraining op een externe locatie. Een professionele salestrainer gaat op basis van jouw huidige kennis en ervaring verder in op verschillende onderwerpen zoals commerciële kansen, beïnvloedingsstijlen en gespreksstructuren. Dit doormiddel van verschillende sessies en trainingen on the job.

In het tweede traject wordt dieper ingegaan op de psychologie van sales om je verder op te leiden tot succesvol sales professional. Naast interne en externe trainingen staan je REEF-collega’s en je manager ook altijd voor je klaar voor begeleiding en advies over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng jij mee?

  • Heb je ongeveer 2-4 jaar ervaring? Hartstikke fijn, heb je net wat minder ervaring maar wel lef? Solliciteer gerust!
  • Daarnaast ben je 32-40 uur beschikbaar 
  • Heb je hbo werk- en denkniveau
  • En een commerciële opleiding of achtergrond
  • Maar vooral een eigen idee over hoe je jouw sales wil doen

Naast die harde eisen vinden we het nog belangrijker dat je bij REEF past. Daarom herken jij jezelf ook in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken. Én je vindt het leuk om op vrijdag samen met je collega’s de week af te sluiten in ons eigen café.

jouw taken

Als sales professional richt jij je op drie kerntaken en bewaak jij zelf de balans hiertussen.

  • Sales - Acquisitie en new business zijn niet vreemd voor jou. Jij wilt namelijk een eigen klantbestand opbouwen en beheren. Zo zorg je voor uitdagende projecten bij toonaangevende klanten, bied jij maatwerkoplossingen en bouw je langdurige relaties op.
  • Talent acquisition - Jij bent eindverantwoordelijk voor de bezetting van jouw team. Samen met een talentscout definieer je kernprofielen en besluit je welke nieuwe projecten bij REEF passen.
  • Projectmanagement - Jij bent eindverantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van projecten. Je inventariseert het project, matcht een projectspecialist of zorgt samen met een talentscout dat een nieuwe projectspecialist wordt aangenomen. Je evalueert projecten en zorgt voor een professionele oplevering. Daarnaast draag jij de zorg voor je projectspecialisten en coach je hen gedurende het project.

Ondernemerschap

Uitgebreid inwerktraject

REEF-carrièremanagement

Regelmatig leuke evenementen

Bonus bij het behalen van KPI's

Marktconform salaris

“De dynamiek van verschillende (technische) omgevingen waar je mee te maken krijgt als projectmanager in combinatie met de zelfstandigheid, creativiteit en samenwerking maakt REEF uniek.”
John van de Gevel
accountmanager proces en productie
“Bij REEF werk je in een gemoedelijke sfeer met collega’s die allemaal ambitieus en behulpzaam zijn. Ik voel mij bij REEF een gewaardeerde medewerker.”
Britt Everstijn
talentscout supply chain
“Bij REEF heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij denkt het meest succesvol te zijn en krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om hier zelfstandig mee om te gaan.”
Viktor van Iersel
accountmanager installatietechniek
“De cultuur bij REEF is informeel, met de drang naar goede prestaties. Een mooie combinatie waarin plezier en professionaliteit naast elkaar staan.”
Frank Schuurman
teammanager proces en productie
Jouw collega's
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.