Senior HR-adviseur
 • Senior
 • Eindhoven
 • 28 - 36 uur
 • € 4000 - € 5500
Direct solliciteren
HR

Senior HR-adviseur

Senior Eindhoven 28 - 36 uur € 4000 - € 5500
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Als senior HR-adviseur adviseer en ondersteun je het management op het gebied van HR en organisatievraagstukken, het ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid en toepassen van HR-instrumenten. Je bent in staat om het grotere “plaatje” te overzien en adviseert vanuit een bedrijfskundig perspectief. Een dynamische omgeving zoals de onze is ontzettend leuk. Je werkt niet voor één van maar voor twee organisaties, REEF en HUBSUB, met beide een andere visie, beleid en marktbewerking. Je maakt onderdeel uit van ons HR-team wat naast jou bestaat uit twee HR-adviseurs. Directe communicatie, lachen met elkaar en hard werken staat voorop. Daarnaast vinden we in het shared service center aansluiting bij de HR-administratie en worden we gefaciliteerd door onze operationeel manager.

Jij vindt het leuk om zowel operationele taken als coaching van leidinggevende op te pakken, als een uur later met het MT om tafel te zitten over strategisch beleid. Jij voelt je niet te ervaren om praktische zaken op te pakken, maar vindt het juist leuk om beide te doen. Wie past er dan bij ons? Een senior HR-adviseur met lef, die de kritische noot is in menig overleg en ieder HR-project resoluut tot een goed einde weet te brengen (ondanks de nodige obstakels). Verandering of verbetering, dat gaat nooit in een rechte lijn. Jij weet dat als geen ander. Binnen het HR-team speel je als senior adviseur ook een belangrijke rol. Op inhoud van werkzaamheden coach je de andere twee HR-adviseurs om het werk te kunnen doen en je brengt gezamenlijk de afdeling naar een hoger niveau. Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je adviseert directie over de HR-strategie en aanpassingen in beleid. Wanneer je iets signaleert in de organisatie pak je dit pro-actief op.

 • Het vertalen van de strategie van REEF en HUBSUB naar een HR-strategie welke bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen.

 • Een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid en HR-projecten. Bijvoorbeeld het nieuwe beloningsbeleid van HUBSUB of onboarding bij REEF.

 • Bij REEF ben je samen met het team bezig met coaching van (junior) leidinggevenden in HR-gespreksvoering.

 • Samen met het team beantwoord je tweedelijns HR-vraagstukken.

 • Coachen van medewerkers, leidinggevende en management in hun HR-rol.

 • Je bent verantwoordelijk voor een soepel proces rondom verzekeringen, pensioen en subsidies.

 

Wat krijg je dan van ons?

 • Wij werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je kunt deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit 120 online-trainingen.

 • Een bruto maandsalaris tussen €4000-, - €5500-, in lijn met jouw vaardigheden en ervaring.

 • De functie is flexibel in te vullen tussen de 28 en 36 uur per week. Samen met jou kijken we naar de ideale werk-privé balans.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, collectieve zorgverzekering en uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een veelzijdige functie in een dynamische organisatie waar altijd wel iets gebeurd.

 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen een Shared Service Center samen met Legal, Office, Marketing en Finance voor de twee bedrijven; REEF en HUBSUB.

 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • Leuke uitjes. Gezellige evenementen, van zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.


Wat neem jij mee? 

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als senior HR-adviseur of HR-business partner. Door jouw ervaring met HR-projecten, verandermanagement en adviseren ben je een stevige gesprekspartner voor directie en teammanagement.

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde universitaire studie, maar je bent in ieder geval in staat om HR te bekijken vanuit een bedrijfskundige invalshoek.

 • Schakelen tussen operationeel, tactische en strategisch niveau gaat je goed af.

 • Ervaring met het inhoudelijk ontwikkelen van HR adviseurs is een pré.

 • Je bent in staat draagvlak te creëren en de juiste stakeholders te betrekken.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren