Senior recruiter
 • Senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3200 - € 4200
Direct solliciteren
Recruitment

Senior recruiter

Senior Eindhoven 32 - 40 uur € 3200 - € 4200
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Recruitment is een echt vak, jij ziet het als een uitdaging om jezelf te onderscheiden door jouw persoonlijke aanpak. Op deze manier weet je de juiste professionals te vinden, boeien en verbinden aan REEF. Dat doe je natuurlijk niet alleen, je werkt met een aantal recruiters samen in een team. Elkaar versterken, openstaan voor feedback en van elkaar leren. Daar draait het om. Jij bent de specialist van de arbeidsmarkt en weet precies wat er speelt binnen de branche waar jij actief in bent. Je adviseert jouw collega accountmanagers. Daarnaast heb jij een belangrijke rol in het coachen en opleiden van junior recruiters.

 

Wat krijg je dan van ons?

 • Je komt te werken in een omgeving waar recruitment optimaal gefaciliteerd wordt.
 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €3200,- en €4200,- op basis van een fulltime dienstverband in lijn met jouw ervaring.
 • Je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen, mogelijkheid om een auto te rijden van e zaak en uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 online trainingen. Daarnaast word je begeleid door twee salestrainers en jouw manager.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. En wat zijn we blij dat het weer kan!
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, een barbecue of etentje tot een uitje in Scheveningen.

 

Wie ben jij?

Een commerciële recruiter met een hoog energieniveau. Je geeft nooit op en blijft zoeken naar nieuwe manieren om de juiste kandidaat te vinden. Jij weet wat de behoefte is van kandidaten in de arbeidsmarkt en richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en spoort jouw salescollega's aan. Tot slot vindt je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF. 
 

Wat neem jij mee? 

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken.
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met recruitment, arbeidsbemiddeling en/of talent acquisition.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.
 • Coaching vaardigheden, vanuit jouw eigen expertise ben je in staat anderen het vak te leren.
 • Je bent commercieel: Jij weet waar de behoefte ligt in de arbeidsmarkt en richt je strategische werving hierop. Goede kandidaten worden door jouw inspanning op passende projecten ingezet.
 • Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en spoort jouw sales -en recruitmentcollega’s aan.
 • Je bent creatief: met originele ideeën zorg je dat we voorop blijven lopen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

 

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Focusgebieden

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Je krijgt er vier!

Recruitment marketing

Jij bent eindverantwoordelijk voor de communicatie met het juiste talent. Je schrijft relevante content zoals blogs, artikelen, whitepapers en stemt deze af op de doelgroep. Je zoekt de samenwerking op met het marketingteam voor recruitment en arbeidsmarktcampagnes. Je onderzoekt tevens mogelijkheden om voorop te blijven lopen op het gebied van employer branding.

Sourcing

Je zorgt ervoor dat iedere stap in het recruitmentproces voorzien is van voldoende potentiële professionals. Je zoekt actief naar potentieel talent via verschillende jobboards en Linkedin recruiter, je schrijft vacatureteksten en voert sollicitatiegesprekken.

Talent acquisition

Je beheert relevante talentpools en past relatiemanagement toe richting professionals die potentieel bezitten voor een samenwerking in de toekomst. Je weet wat er speelt binnen jouw doelgroep en bent hierdoor inhoudelijk een goede gesprekspartner.

REEF recruitment

Via onze dienstverlening REEF recruitment ben jij corporate recruiter op afstand voor een aantal van onze opdrachtgevers. Als recruitmentpartner adviseer je over het gehele recruitment proces en ondersteunt bij het invullen van vacatures.

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren