Talentmanager
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

HR

Talentmanager

Medior Eindhoven 32 - 40 uur € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Wil jij de positieve invloed zijn op de ontwikkeling en carriere van onze professionals? Krijg jij energie van alles wat te maken heeft met talentmanagement? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven. Als talentmanager ben jij een belangrijke schakel voor het verbinden van onze professionals waarbij de samenwerking met onze accountmanagers, recruiters en natuurlijk met onze opdrachtgevers ontzettend belangrijk is. Onze professionals voeren projecten uit bij onze opdrachtgevers die in het teken staan van kennisoverdracht die op dat moment ontbreekt. Dat doe je op de volgende manier:

 • Je begeleidt en coacht de professionals tijdens het project en draagt zorg voor de HR-cyclus, denk aan ontwikkelgesprekken en voortgangsgesprekken.
 • Je denkt na over in te richten processen en zet projecten op ter verbetering van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. 
 • Je organiseert regelmatig intervisiesessies en andere teamactiviteiten zodat de professionals kennis met elkaar kunnen delen. 
 • Je bent vraagbaak voor jouw professionals, van verlof tot personeelshandboek, jij weet er alles van.

 

Wat verwachten we van jou?

Je bent gedreven en energiek en zorgt ervoor dat team- en individuele doelstellingen behaald worden. Jij weet als geen ander hoe je professionals aan REEF verbindt voor de lange termijn. Jij bewaakt de balans tussen het resultaat voor de opdrachtgever en de individuele ontwikkeldoelstellingen van de professional, zo creëer jij een win-win situatie. Daarnaast:

 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, denk aan een commerciële functie waarbij je naast sales ook fieldmanagement hebt opgepakt. 
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat bieden we jou?

 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €3000,- en €4000,- op basis van een fulltime dienstverband in lijn met jouw ervaring. 
 • De mogelijkheid om flexibel te werken en thuis te werken.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met daarnaast uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een leaseauto en telefoon van de zaak. 
 • Een uitgebreid inwerktraject met daarnaast keuze uit 42 aanvullende in-house trainingen en 120 online trainingen van GoodHabitz. 
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, een barbecue of etentje tot een uitje in Scheveningen.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren