Trainee salarisadministrateur
 • Trainee
 • Eindhoven
 • 40 uur
 • € 2450 - € 2850
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Finance

Trainee salarisadministrateur

Trainee Eindhoven 40 uur € 2450 - € 2850
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Klaar met je opleiding en wil jij graag de belangrijkste collega zijn in onze organisatie? Namelijk diegene die ervoor zorgt dat we ons salaris op tijd krijgen. Werk je daarnaast graag in een divers en gezellig team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met juiste begeleiding zorgen we samen dat jij succesvol wordt als salarisadministrateur. Jij gaat onder begeleiding van ervaren collega’s alle ins en outs van het vak leren. Natuurlijk coachen we jou tijdens de verschillende onderdelen en krijg je een mentor en een buddy. Zij zijn je eerste aanspreekpunt en sparringpartner. Samen bewaken jullie jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Daarnaast vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. In de functie van trainee salarisadministratie verwerk, controleer en archiveer je gegevens van de salarisbetalingen. Je zorgt dat de salarisadministratie aansluit met de financiële administratie. Ook signaleer je mogelijkheden die leiden tot verbeteringen.

Wat krijg je dan van ons?

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo hebben we een eigen ontwikkel-pad op het gebied van salarisadministratie. Denk aan een buddy systeem en specifieke trainingen die je via ons kunt volgen. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit de online-trainingen van Goodhabitz.

 • Een bruto maandsalaris op basis van 40 uur tussen €2450-, en €2850-, in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven, daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel te werken.

 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen het Shared Service Center vanuit het Financeteam samen met HR, Legal, Office en Marketing. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van twee salesbedrijven REEF en HUBSUB.

 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons eigen café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • Leuke uitjes en gezellige evenementen. van zomer barbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

 

Wie ben jij?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken. Onze financial controller vindt vooral eigenwijs heel belangrijk.

 • Je bent tussen de 28 uur en 40 uur beschikbaar. Het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk in overleg met elkaar afstemmen.

 • We werken Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision), heb je hier al ervaring mee opgedaan dan vinden we dat fijn, anders leren we het je gewoon!

 • Je bent bereid om je verder te verdiepen in het salarisvak door de oipleiding PDL- of VPS-opleiding te volgen. Natuurlijk op kosten van ons.

 • Jij komt vers uit de schoolbanken of hebt maximaal 2 jaar relevante werkervaring.Het is voor ons een pré voor ons als je wat ervaring hebt met administratie en het is voor ons extra fijn als je ook al wat van salaris hebt meegekregen, bijvoorbeeld tijdens een stage of een vak tijdens studie.

 • Je voelt je thuis in een salesgerichte organisatie en vindt het leuk om op zijn tijd “brandjes te blussen”.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Hier leer je onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen. Iedereen is iedere week van de partij, om samen successen te vieren!

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren