Vakantiebaan Sales/Recruitment
 • Bijbaan
 • Eindhoven
 • 28 - 40 uur
 • € 1400 - € 2000
Direct solliciteren
Recruitment Sales

Vakantiebaan Sales/Recruitment

Bijbaan Eindhoven 28 - 40 uur € 1400 - € 2000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Relevante ervaring opdoen in het bedrijfsleven in plaats van deze zomer afwassen? Bij REEF bieden we de mogelijkheid om commerciële en recruitmentervaring op te doen tijdens jouw vakantie.

Waar ga je mee aan de slag?

Je kunt twee kanten op. Enerzijds kun je onze accountmanagers ondersteunen bij alle commerciële activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het onderzoeken van mogelijkheden in de markt, acquisitie, salessupport en new business. Je leert om te gaan met verschillende gesprekspartners en ontwikkelt je op het gebied van gespreksvoering. Past recruitment meer in jouw straatje? Dan ga je aan de slag met het actief zoeken naar potentieel talent via verschillende jobboards en Linkedin. Het schrijven en herschrijven van vacatureteksten, relevante content zoals blogs en artikelen en het voeren van telefonische gesprekken met kandidaten.

 

Wat krijg je dan van ons?

 • Je komt te werken in een omgeving waar je op recruitment of commercieel gebied al volop ervaring op kunt doen onder begeleiding van ervaren collega’s.

 • Je krijgt een passend salaris.

 • Een inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 online trainingen van Goodhabitz.

 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • Ieder jaar organiseren wij verschillende fysieke- en online evenementen die jij niet wilt missen!

Wat neem jij mee? 

 • Je bezit een sterke commerciële drive. Daarmee bedoelen we dat je met targets kunt werken, dat je jouw eigen doelen bepaalt en er alles aan doet om deze te behalen.

 • Je bent tussen de 28 uur en 40 uur beschikbaar.

 • Je bent bezig met je hbo/wo-opleiding.

 • Je past bij een open, directe cultuur met korte lijnen.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren