Corporate recruiter
 • Medior, senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3000 - € 4000
Direct solliciteren
Recruitment

Corporate recruiter

Medior, senior Eindhoven 32 - 40 uur € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Als recruiters onder elkaar, weten we natuurlijk dondersgoed dat het vinden van de juiste kandidaat een absolute kunst is. Jij hebt een cruciale rol in het vormen en uitbouwen van de organisatie. Het is een pragmatisch, agile actieplan waarmee je continu inspeelt op de markt en doelgroep door slim in te zetten op recruitment marketing en employer branding. En daarin krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Al vinden we het wel belangrijk dat hierin een persoonlijke aanpak centraal staat. Want het draait niet alleen om de juiste techniek (waar gelukkig ons marketingteam over beschikt), maar een flinke dosis enthousiasme, oprechte interesse en bevlogenheid. Als corporate recruiter ga je aan de slag met alle essentiële bouwstenen van een goed recruitmentproces:

 • Hoe moet REEF bekend staan als werkgever in de markt? Jij zorgt voor een optimale werkenbij website door deze af te stemmen op de doelgroep.

 • Zichtbare vacatures? Jij zorgt voor de verspreiding van de op de doelgroep afgestemde vacatures via gesponsorde campagnes op social media, jobboards en het slim inzetten van de talent solution tools van Linkedin zoals Linkedin jobslots.

 • Jouw vacatures hoger in Google? Jij SEO’t het.

 • Onderscheidende sollicitatieprocedure? Jij bedenkt het! En voert de gesprekken natuurlijk.

 • Matchen op softskills? Jij beheert de assessments.

 • Afstemmen met de hiring manager? Jij adviseert zowel teammanagers als MT.

 • En wat nog meer? Daar hebben we jouw creativiteit voor nodig. Denk aan het oppakken van relevante recruitment projecten, campus recruitment etc.

 

Wat krijg je dan van ons?

 • Je komt te werken in een omgeving waar corporate recruitment optimaal gefaciliteerd wordt.

 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €2800,- en €3900,- op basis van een fulltime dienstverband in lijn met jouw ervaring.

 • Je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot uitzicht op een vast dienstverband.

 • De mogelijkheid om flexibel te werken.

 • Een uitgebreid inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je begeleiding van twee trainers, collega recruiters en onze recruitmentmanager.

 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën.

 

Wie ben jij?

Jij bent de corporate recruiter die de arbeidsmarkt en relevante doelgroepen door en door kent en jij richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en bent een kei in stakeholdermanagement. Tot slot vindt je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van recruitment marketing, employer branding en recruitment campagnes om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF.


Wat neem jij mee? 

 • Zo’n twee tot drie jaar ervaring als corporate recruiter, talent acquisition specialist of bureau recruiter. Heb je ervaring binnen arbeidsbemiddeling als talentmanager of recruitment consultant en wil je graag een stap maken richting corporate recruitment? Reageer gerust!

 • Je bent 32-40 uur beschikbaar, het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk afstemmen in overleg.

 • Recruitment-denkniveau, door jouw ervaring, creativiteit en een hbo-opleiding.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren