Corporate recruiter
 • Junior, Medior, senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €2400 - €4900
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Recruitment

Corporate recruiter

Junior, Medior, senior Eindhoven 32 - 40 uur €2400 - €4900
Direct solliciteren

Kom jij bij ons werken?

Ben jij een eindbaas in het aantrekken van nieuwe projectspecialisten binnen jouw vakgebied? Welkom bij REEF! In de rol van (corporate) recruiter ben je volledig op de hoogte van wat er speelt binnen de branche waarin je actief bent. Klaar om jezelf én ons team naar nieuwe hoogten te brengen? Kom ons team in Eindhoven dan versterken en krijg vanaf dag één de ondersteuning om te groeien, persoonlijk én professioneel.

Zo ziet de functie eruit:

Als (corporate) recruiter bouw je aan ons kandidatennetwerk en bind je talent voor de lange termijn. Een krappe arbeidsmarkt of niet – jij zoekt, boeit én verbindt professionals, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. En dit doe je natuurlijk niet alleen. In een hecht team van recruiters ben jij de specialist in jouw branche. Verder adviseer je collega’s over beschikbaar talent, zodat recruitment en sales perfect op elkaar aansluiten.

Tijdens het sollicitatieproces begeleid en faciliteer je professionals, en blijf je betrokken na aanname. Want ook hierbij geldt: persoonlijke aanpak is key. Naast het bouwen van een stevig netwerk, analyseer je teambehoeften en draag je bij aan groei en ontwikkeling. Ook kun je als mentor en coach de vaardigheden van junior recruiters versterken. Ga jij je vervelen? Wij denken van niet.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

 • Omdat je de vrijheid en mogelijkheden krijgt om zelf te bepalen hoe je wil groeien. Of het nu gaat om snel doorgroeien als junior. Coaching van collega’s. Of het oppakken van waardevolle projecten.
 • Je gaat rechtstreeks in dienst bij REEF en krijgt een tijdelijk contract. Een vast contract is bespreekbaar.
 • Het gaat om een functie van minimaal 32 uur per week. 40 uur is dus ook zeker welkom!
 • Ook krijg je de mogelijkheid om een dag in de week vanuit huis te werken. Na het inwerktraject bieden we jou een hybride werkschema op maat.
 • Elke vier weken krijg je een aantrekkelijk brutosalaris variërend van € 2.383,33 tot € 4.875,42 per maand (afhankelijk van je ervaring en functieniveau)
 • Je geniet van 25 vakantiedagen, waarbij je de mogelijkheid hebt om 10 extra dagen bij te kopen
 • Denk ook aan goeie secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioenopbouw en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Daarnaast kun je een uitgebreid inwerktraject en begeleiding verwachten van ervaren trainers om je goed op weg te helpen in je nieuwe rol
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we daarbij belangrijk. Want ook na het inwerktraject kun je gebruikmaken van diverse ontwikkelmogelijkheden: 42 in-house- en 120 online trainingen
 • En wat natuurlijk niet mogen ontbreken zijn de gezellige vrijdagmiddagborrels in ons eigen REEF-café en de bedrijfsuitjes zoals barbecueavonden, etentjes en uitjes in Scheveningen.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding en/of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring, een opleiding of assessment.
 • Aantoonbaar relevante werkervaring, passend bij het niveau van de functie. En affiniteit en oprechte nieuwsgierigheid in betreffende branche. Bij voorkeur heb je ervaring in een commerciële rol als accountmanager, intercedent of recruitment consultant binnen de arbeidsmiddeling.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.
 • Door jouw commercialiteit weet jij snel te acteren op kansen in de markt, en begrijp je de behoeften van zowel de potentiële projectspecialist als je collega’s om succesvolle zakelijke relaties op te bouwen en te behouden.
 • Met effectief netwerken ben je in staat waardevolle in- en externe relaties op te bouwen.
 • Resultaatgericht handelen is jouw tweede natuur bij het bereiken van win-winsituaties en hiermee het behalen van doelstellingen. Of zelfs het overtreffen hiervan. En om je doelen te kunnen bepalen, ben je goed in plannen en organiseren.
 • Tot slot woon je op een goed bereisbare afstand van ons kantoor in Eindhoven.

Keuze gemaakt?

Super. Solliciteer dan direct! Eerst maak je kennis met de recruitmentmanager en een collega. Hier krijg je de kans om ons te laten zien wie je bent en om meer te weten te komen over de rol en ons bedrijf.

Een tweede kennismaking heb je met een teammanager en Bas, onze directeur. En tussen het eerste en tweede gesprek vragen we je om een (ontwikkel)assessment in te vullen. Dit helpt ons om een dieper inzicht te krijgen in jouw competenties en fit met de functie.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan doen we je een aanbod om onderdeel te worden van de REEF-familie!

Wil je meer info? Bell, app of mail onze collega Danny Poelen op 06 400 170 42 of d.poelen@reef.nl

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Super tevreden medewerkers

Wij zijn super trots op het feit dat de algemene tevreden- als betrokkenheid door onze collega's wordt beoordeeld met een 8!

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren