Junior Corporate recruiter
 • Junior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3200 - € 4200
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Recruitment

Junior Corporate recruiter

Junior Eindhoven 32 - 40 uur € 3200 - € 4200
Direct solliciteren

Kom jij bij ons werken?

Het lijkt soms zo makkelijk. Er is een openstaande vacature, je plaatst een vacaturetekst en dan... gebeurt er niets. Jij weet dat het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature een absolute kunst is. Het is een dynamisch en praktisch actieplan waarmee je continu inspeelt op de markt en doelgroep door slim in te zetten op campus recruitment, strategische personeelsplanning, recruitment marketing en employer branding. En daarin krijg je bij REEF de mogelijkheid om jouw creativiteit de vrije loop te laten. Al vinden we het wel belangrijk dat hierin een persoonlijke aanpak centraal staat. Hierbij draait het niet alleen om de juiste techniek (waar ons marketingteam gelukkig over beschikt) maar ook om een flinke dosis enthousiasme, oprechte interesse en bevlogenheid. Als Corporate Recruiter ga je aan de slag met alle essentiële bouwstenen van een goed recruitmentproces:  

 • Hoe moet REEF bekend staan als werkgever in de markt? Jij optimaliseert de werkenbij website door deze af te stemmen op de doelgroep.Zichtbare vacatures? Jij zorgt voor de verspreiding van de, op de doelgroep afgestemde, vacatures via gesponsorde campagnes op social media, jobboards en het slim inzetten van de talent solution tools van Linkedin zoals Linkedin jobslots.Jouw vacatures hoger in Google? Jij SEO’t het. Hierbij krijg je ondersteuning van ons marketing team.
 • Onderscheidende sollicitatieprocedure? Jij bedenkt het! En voert de gesprekken natuurlijk.  
 • Matchen op softskills? Jij beheert de assessments.  
 • Je strategische personeelsplanning afstemmen met de hiring managers? Jij adviseert zowel teammanagers als MT.  
 • En wat nog meer? Daar hebben we jouw creativiteit voor nodig. Denk aan het oppakken en verder verbeteren van relevante recruitment projecten, campus recruitment etc.  

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Je komt te werken in een omgeving waar corporate recruitment optimaal gefaciliteerd wordt.
 • Je wordt onderdeel van het recruitmentteam van 8 recruiters.
 • Je krijgt een brutosalaris tussen de €3200,- en €4200,- op basis van een fulltime dienstverband, in lijn met jouw ervaring.
 • Je krijgt een dikke bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Onze collega's beoordelen de tevredenheid bij REEF met een 8!
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot, uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.   
 • Een uitgebreid inwerktraject onder begeleiding van de recruitment manager, met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je begeleiding van twee trainers.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten tot een motortour en van een uitje in Scheveningen tot een weekendje skiën.

"Ik ervaar veel vrijheid in mijn functie. Daarnaast wordt er veel gedaan aan verbinding, events, een fijne werkomgeving en er is continu beweging"

Wie ben jij?  

Jij bent de (Corporate) Recruiter die de arbeidsmarkt en relevante doelgroepen door en door kent en jij richt jouw strategische werving hierop in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en je bent een kei in stakeholdermanagement. Tot slot vind je het leuk om te brainstormen en jouw creativiteit in te zetten op het gebied van recruitment marketing, employer branding en recruitment campagnes om potentiële kandidaten te verbinden aan REEF.   

Wat breng jij mee?

 • Minimaal 1 jaar ervaring als Intercedent, Corporate Recruiter, Talent Acquisition Specialist of Bureau Recruiter. Heb je ervaring binnen HR of in de arbeidsbemiddeling als Talentmanager of Recruitment Consultant en wil je graag een stap maken richting Corporate Recruitment? Reageer gerust!  
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar. Het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk afstemmen in overleg. Sluiten deze uren niet aan bij jouw wensen? Daar gaan we graag over in gesprek.
 • Recruitment-denkniveau: door jouw ervaring, creativiteit en een afgeronde hbo-opleiding.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren