Jurist
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3000 - € 4400
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Legal

Jurist

Medior Eindhoven 32 - 40 uur € 3000 - € 4400
Direct solliciteren

Het adviseren vanuit zowel juridisch als strategisch perspectief over vraagstukken. En over mogelijkheden vanuit onze juridische adviesdienst. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan is deze rol als jurist bij REEF in Eindhoven echt iets voor jou. In deze rol krijg jij de kans om een waardevolle en betrokken sparringpartner van onze klanten te worden. Klaar om jouw expertise in te zetten om écht het verschil te maken in het vinden van oplossingen? Welkom bij REEF, dé toonaangevende projectorganisatie in Nederland!

Zo ziet de functie eruit:

In de functie van jurist ben jij het aanspreekpunt voor de juridische adviesdienst REEF-geeft-raad. Je biedt onze opdrachtgevers op een laagdrempelige manier juridische hulp op verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, contractrecht en huurrecht. En als geen ander weet je snel een oplossing te vinden voor juridische vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers. Oftewel, je bent een jurist met een groot inlevingsvermogen en een zeer pragmatische werkwijze.

Naast het telefonisch en/of schriftelijk adviseren van klanten, heb je ook de vrijheid om ze te vertegenwoordigen bij de kantonrechter. In deze functie adviseer je vooral bestaande klanten en verwachten wij geen acquisitie van jou. Maar met jouw commerciële mindset lukt cross-seling jou daarentegen van nature. Vervelen? Absoluut geen optie in deze dynamische omgeving. Elke dag werk je met uitdagende casussen die jouw creatieve denkvermogen en vaardigheden aanscherpen. Juridisch preventief advies, vertegenwoordiging minnelijk en procederen, waarbij je de kans krijgt een breed scala aan juridische diensten te verlenen aan onze diverse klanten. En doorstromen en specialiseren? Zeker! Jij krijgt de ondersteuning en kansen om jouw carrière vorm te geven zodat jij dat wil.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

 • Je gaat aan de slag binnen een organisatie waarin er echt wordt meegedacht over en gehandeld naar een gezonde werk-privébalans. Er wordt alles aan gedaan om jou als professional zo succesvol en duurzaam mogelijk in te zetten.
 • Je wordt voortdurende uitgedaagd en gestimuleerd door een veelvoud aan unieke casussen, die een beroep doen op jouw juridische kennis en analytisch vermogen.
 • En je werkt in een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien, leren en excelleren als jurist. Met collega’s die net zo gepassioneerd zijn over het vak als jij.
 • Samen met jou kijken we naar de juiste stappen voor jouw carrière met behulp van REEF-carrièremanagement.
 • Je gaat in direct in dienst bij REEF en start met een contract voor zeven maanden, met uitzicht op een vast contract.
 • Het gaat om een functie van 40 uur (32 uur is bespreekbaar).
 • Elke maand krijg je een brutosalaris van minimaal €3.000, - en maximaal €4.400, - (o.b.v. jouw vaardigheden en ervaring).
 • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed geregeld pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur).
 • Ook geniet je van de leukste evenementen zoals een zomerbarbecue, motortour, weekend Scheveningen of skiën. En niet te vergeten een vrijdagmiddagborrel in ons eigen café.
 • Daarnaast werk je samen met de leukste, commerciële en een tikkeltje eigenwijze collega’s.
 • En tot slot betekent werken bij REEF, werken in een formele organisatie met informele communicatie.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting rechten, juridisch of rechtsgeleerdheid. Jouw specialiteit ligt met name in het privaatrecht.
 • Minimaal twee jaar werkervaring in het huur- en/of arbeidsrecht.
 • Aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement, zodat je met zelfvertrouwen externe stakeholders kunt adviseren.
 • Problemen? Jij denkt in kansen en oplossingen. En je bent een meester in de juridische taal, zodat je een juridische oplossing toegankelijk en begrijpelijk maakt voor iedereen.
 • Jij bent altijd in control, hebt een pragmatisch karakter en weet als geen ander hoe je alle ballen in de lucht houdt.
 • Je bent secuur. In deze rol werk je met gevoelige informatie en jouw advies heeft een grote impact.
 • En naast jouw juridische basis heb je een goed bedrijfsmatig inzicht. Met jouw commerciële mindset weet je altijd de juiste afweging te maken tussen het juridische en het bedrijfsmatige belang.

Keuze gemaakt?

Mooi. Dat wordt solliciteren! Een eerste kennismaking heb je met Sara Mentink van REEF. Een tweede gesprek vindt plaats met Bas van den Donk. Een ontwikkel-assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Iedereen enthousiast? Dan volgt snel een passend aanbod.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren