Jurist
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Legal

Jurist

Medior Eindhoven 32 - 40 uur € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Een afwisselende en uitdagende rol die past bij een jurist die een tikkeltje eigenwijs is en graag vanuit een bedrijfskundige visie adviseert over juridische mogelijkheden van de wet. Als jurist bij REEF adviseer je de onze klanten op verschillende rechtsgebieden. REEF is een projectenorganisatie met een formele uitstraling en een informele cultuur. Voor onze klanten komen met name vraagstukken op contractrecht, arbeidsrecht en privacyvraagstukken naar voren.

REEF-geeft-raad

In deze rol ben je het aanspreekpunt voor onze juridische adviesdienst; REEF-geeft-raad. Je biedt onze opdrachtgevers op een laagdrempelige manier juridische hulp op verschillende rechtsgebieden zoals; arbeidsrecht, contractrecht en huurrecht. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een partner die snel een oplossing biedt voor juridische vraagstukken. Vaak wordt REEF-geeft-raad preventief ingezet om tijdrovende en kostbare processen te voorkomen, snel kunnen schakelen en besluitvaardigheid is dus zeer gewenst. Het gaat om ongeveer 30 vaste opdrachtgevers variërend van MKB tot grote productiebedrijven, van woningcorporaties tot zorginstellingen. Je krijgt te maken met juridisch soortgelijke casussen, echter is de bedrijfsvoering zeer verschillend. Dat betekent ook dat jouw advies moet passen bij de opdrachtgever. Oftewel, je bent een jurist beschikkend over groot inlevingsvermogen met een zeer pragmatische werkwijze.

Door de diversiteit aan casuïstiek is jouw week altijd afwisselend. Je hebt de vrijheid om zaken zelf in te delen, om telefonisch of schriftelijk advies te geven en óók om de klant te vertegenwoordigen bij de kantonrechter. Daarnaast heb je een tweede lijn achter je staan waar je mee kunt sparren en op terug kunt vallen. Je zult met name bestaande klanten gaan adviseren dus we verwachten geen acquisitie van jou. Wel is het belangrijk dat je commercieel durft te denken van de cross sell gedachte.

Wat krijg jij van ons?

 • Je komt te werken in een dynamische omgeving, jouw functie is zeer afwisselend. Je lost juridische vraagstukken op voor onze klanten, gaat langs bij jouw opdrachtgevers en zorgt voor het best passende advies.
 • Je krijgt een salaris in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring, tussen €3.000,- en €4.000,- bruto per maand op basis van fulltime.
 • Je hebt de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen.
 • We kijken samen naar de juiste stappen voor jouw carrière met behulp van REEF-carrièremanagement.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • Leuke commerciële collega’s bij REEF.
 • Verschillende uitjes: van onze gezellige evenementen, kennisbijeenkomsten tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

Wat breng jij mee:

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken;
 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding Rechten afgerond. Je specialiteit moet liggen in het burgerlijk recht.
 • Je hebt in ieder geval een paar jaar werkervaring in huurrecht en/of arbeidsrecht en je hebt voldoende zelfvertrouwen en ervaring om onze klanten te adviseren. Om dat te kunnen is persoonlijkheid belangrijker dan 3 of 15 jaar ervaring
 • Je bent fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.
 • Juridische taal staat niet bekend om toegankelijkheid, jij bent in staat om een juridische oplossing juist wel toegankelijk en begrijpelijk te maken.
 • Je bent in staat commercieel te denken waarbij het uitgangspunt het belang van de klant of onze organisaties is.
 • Je denkt in oplossingen en ziet eerder kansen dan problemen.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren