Marketeer
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €3.100 - €4.000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Marketing

Marketeer

Medior Eindhoven 32 - 40 uur €3.100 - €4.000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Wil jij van A tot Z verantwoordelijkheid over je eigen marketingcampagnes en -projecten en direct resultaat zien van je harde werk?

Dit doe je natuurlijk niet alleen, jij gaat als ervaren Marketeer samen met een gezellig en ambitieus team van 7 marketingprofessionals REEF op een opvallende manier onder de aandacht brengen. Binnen de 10 vakgebieden waarin REEF opereert, ontwikkel en zet jij (paid) campagnes op volgens het See, Think, Do, Care-model op om specialisten of opdrachtgevers aan ons te binden. Om dit zo goed mogelijk te doen, haal je de benodigde informatie op bij de stakeholders binnen REEF, denk hierbij aan sales- en recruitmentprofessionals. Natuurlijk krijg jij de vrijheid om jouw eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Als ervaren marketeer heb je de vrijheid om jouw dag in te richten zoals je wilt en te zoeken naar kansen. Maar waar ben jij dan de hele dag mee bezig? Nou, o.a. met…

 • Bedenken en uitzetten van (creatieve) strategieën;
 • Opzetten en managen van diverse campagnes;
 • Schrijven van foutloze, wervende en overtuigende teksten;
 • Experimenteren, testen en optimaliseren van content;

Wie ben jij?

Jij bent de Marketeer die de doelgroepen en arbeidsmarkt door en door wil leren kennen en richt hier jouw strategische en creatieve campagnes op in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en bent een kei in stakeholdermanagement. Verantwoordelijkheid voor eigen projecten en ontwikkeling van je talenten vind jij essentieel. Tot slot vind je het leuk om te brainstormen en jouw creativiteit in te zetten op alle facetten van Marketing.

Wat neem jij mee?

 • Jij hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het speelvlak van (digital) marketing en kunt creatieve ideeën omzetten in converterende campagnes.
 • Jij hebt veelzijdige marketingkennis en bekijkt zowel de online- als offline mogelijkheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting van marketing, communicatie of commerciële economie;
 • Het belangrijkste; jij bent gemotiveerd en hebt een positieve houding!

Wat krijg jij dan van ons?

 • Een salaris tussen de €3.100,- en €4.000,- bruto per maand in lijn met jouw ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot heb je uitzicht op een vast dienstverband en de mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal! Wij hebben o.a. keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je een volledig inwerktraject onder begeleiding van jouw collega marketeers en onze Marketing Manager.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, weekendje in Valencia tot aan padel competities en spontane borrels in de stad.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren