Marketeer
 • Medior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €3.100 - €4.000
Direct solliciteren
Marketing

Marketeer

Medior Eindhoven 32 - 40 uur €3.100 - €4.000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Wil jij van A tot Z verantwoordelijkheid over je eigen marketingcampagnes en -projecten en direct resultaat zien van je harde werk?

Dit doe je natuurlijk niet alleen, jij gaat als ervaren Marketeer samen met een gezellig en ambiteus team van 7 marketingprofessionals REEF op een opvallende manier onder de aandacht brengen bij onze diverse doelgroepen. Naast het meebepalen van de strategie, ga je ook aan de slag met het ontwikkelen en opzetten van verschillende (paid) campagnes volgens het See, Think, Do, Care -model. Om dit zo goed mogelijk te doen haal je de benodigde informatie op bij de stakeholders binnen REEF, denk hierbij aan sales- en recruitmentprofessionals en MT. Natuurlijk krijg jij de vrijheid om jouw eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. Naast dit alles heb jij een flinke dosis enthousiasme, een natuurlijke bevlogenheid en bestempel jij jezelf stiekem wel eens als een Nerd.

Als ervaren marketeer heb je de vrijheid om jouw dag in te richten zoals je wilt en te zoeken naar kansen. Maar waar ben jij dan de hele dag mee bezig? Nou, o.a. met…

 • Bedenken en uitzetten van (creatieve) strategieën;
 • Opzetten en managen van diverse campagnes;
 • Optimalisatie van content;
 • Volledige begeleiding van jouw projecten en schakelen met externe bureau’s;
 • Experimenteren, testen en optimaliseren van content;

Wie ben jij?

Jij bent de Marketeer die de doelgroepen en arbeidsmarkt door en door wil leren kennen en richt hier jouw strategische en creatieve campagnes op in. Samenwerken staat bij jou voorop, je geeft graag advies en bent een kei in stakeholdermanagement. Verantwoordelijkheid voor eigen projecten en ontwikkeling van je talenten vind jij essentieel. Tot slot vind je het leuk om te brainstromen en jouw creativiteit in te zetten op alle facetten van Marketing.

Wat neem jij mee?

 • Jij hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring op het speelvlak van (digital) marketing en kunt creatieve ideeën omzetten in converterende campagnes.
 • Jij hebt veelzijdige marketingkennis en bekijkt zowel de online- als offline mogelijkheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting van marketing, communicatie of commerciële economie;
 • Het belangrijkste; jij bent gemotiveerd en hebt een positieve houding!

Wat krijg jij dan van ons?

 • Een salaris tussen de €3.100,- en €4.000,- bruto per maand in lijn met jouw ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, collectieve zorgverzekering, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra vakantiedagen af te nemen. Tot slot uitzicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal! Wij hebben o.a. keuze uit 42 in-house trainingen en 120 onlinetrainingen van Goodhabitz. Daarnaast krijg je een volledig inwerktraject onder begeleiding van jouw collega marketeers en onze Marketing Manager.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, REEF-deelt-kennisbijeenkomsten, motortour, een uitje in Scheveningen tot aan een weekendje skiën.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Flex maar raak

Iedere REEF-er krijgt de mogelijkheid om thuis en/of flexibel te werken, waarbij wij meedenken en helpen met de facilitering van jouw ‘home office’. Wel hebben we jou graag van de partij, omdat samenwerken onze manier van werken is. Daar hoort natuurlijk samen sparren op kantoor, doelen behalen, lunchen en samen genieten van de Brabantse gezelligheid bij. Jij krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkweek zo in te delen dat je jouw doelstellingen behaalt.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Professioneel knuffelaar

Nee, dan hebben we niet over jouw toekomstige collega’s. Het komt geregeld voor dat iemand zijn of haar kantoorhond meeneemt, voor wat afleiding en ontspanning.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren