Salarisadministrateur
 • Junior, medior, senior
 • Eindhoven
 • 40 uur
 • € 2800 - € 3800
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Finance

Salarisadministrateur

Junior, medior, senior Eindhoven 40 uur € 2800 - € 3800
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Wil jij graag de belangrijkste collega zijn in onze organisatie? Namelijk diegene die ervoor zorgt dat we ons salaris op tijd krijgen. Werk je daarnaast graag in een divers en gezellig team? Dan ben je bij ons Finance-team aan het juiste adres! Dit team is verantwoordelijk voor de financiële administratie, facturatie, en salarisadministratie van de twee bedrijven REEF en HUBSUB. REEF is een projectenorganisatie en HUBSUB een detacheringsbureau. Twee verschillende bedrijven met een andere uitstraling en marktbewerking, maar voor beiden geldt: professionele organisaties met een formele uitstraling en een informele cultuur. In organisaties zoals REEF en HUBSUB gebeurt er altijd van alles en dit zie je ook terug in jouw dagelijkse werkzaamheden als salarisadministrateur. Jij zorgt samen met jouw directe collega voor de periodieke verloningen, dit zijn er circa 500 per 4 weken, waarbij je rekening houdt met diverse looncomponenten. Daarnaast controleer je de urenverwerking van medewerkers en zzp-ers. Je verwerkt nieuwe medewerkers en mutaties in de salarisadministratie en de polis administratie van de pensioenverzekeraar. Tot slot denk je actief mee in het verbeteren van onze processen.

Wat krijg je dan van ons?

 • Wij werken actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo hebben we een eigen ontwikkelpad op het gebied van salarisadministratie. Denk aan een buddy systeem en specifieke trainingen die je via ons kunt volgen. Daarnaast kun je deelnemen aan trainingen en kennissessies en hebt de keuze uit de online-trainingen van Goodhabitz.

 • Een bruto maandsalaris op basis van 40 uur tussen €2800-, en €3800-, in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring. (deze salarisschaal is gebaseerd op het functieniveau medior en wijkt af bij senior salarisadministrateurs)

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en uitzicht op een vast dienstverband.

 • Een moderne werkomgeving op ons kantoor in Eindhoven, daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om flexibel te werken.

 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

 • Je komt terecht in een enthousiast en professioneel team. Je werkt binnen het Shared Service Center vanuit het Financeteam samen met HR, Legal, Office en Marketing. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van twee salesbedrijven REEF en HUBSUB.

 • Steevast sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel in ons eigen café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.

 • Leuke uitjes en gezellige evenementen. van zomer barbecue tot een motortour, van weekendje Scheveningen tot weekendje skiën.

 

Wie ben jij?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken. Onze financial controller vindt vooral eigenwijs heel belangrijk.

 • Je bent tussen de 28 uur en 40 uur beschikbaar. Het precieze aantal uren kunnen we natuurlijk in overleg met elkaar afstemmen.

 • Heb je ervaring met Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision)? Dan heb je onze aandacht steviger vast.

 • Je hebt tenminste een afgeronde PDL- of VPS-opleiding of bent hiermee bezig. Wil je je heel graag ontwikkelen en deze opleiding volgen? Dat kan ook via ons.

 • Het is voor ons een pré wanneer jij ervaring hebt met salarisadministratie. Of je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van financiële of HR-administratie en je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van salarisadministratie.

 • Je voelt je thuis in een salesgerichte organisatie en vindt het leuk om op zijn tijd “brandjes te blussen”.

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Hier leer je onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen. Iedereen is iedere week van de partij, om samen successen te vieren!

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren