Accountmanager
 • Medior, Senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Sales

Accountmanager

Medior, Senior Eindhoven 32 - 40 uur € 3000 - € 4000
Direct solliciteren

De functie in een notendop

Verbinden, ondernemen en gas geven, daar krijg jij energie van! Je straalt volop gedrevenheid uit, want jij wilt resultaat behalen. En wat kunnen wij van jou leren? Als accountmanager bij REEF werk je namelijk continu samen met andere accountmanagers in een team. Elkaar versterken, openstaan voor feedback en van elkaar leren. Daar draait het om. 

Wat ga je doen bij REEF?

REEF is een projectorganisatie. Concreet betekent dit dat jij als accountmanager professionals verbindt aan projecten bij opdrachtgevers. We zijn vanuit 10 salesteams actief binnen 10 verschillende brances, van Personeel en Organisatie tot techniek. Per team zien de klanten, kandidaten en het salesproces er anders uit. We geloven echter wel in focus. Jij zult je dus richten op een specifieke branche, zodat je je kunt ontwikkelen tot volwaardig gesprekspartner. De inhoudelijke kennis is (nog) niet nodig, dat leren we je wel, affiniteit met een branche en oprechte nieuwsgierigheid heb je daarentegen wel nodig. Dat zorgt ervoor dat jij je echt kunt verdiepen in datgeen wat jouw opdrachtgevers en kandidaten dagelijks bezighoudt. 
 

Wat krijg je dan van ons?

 • Je komt te werken in een omgeving waar accountmanagement optimaal gefaciliteerd wordt. Ons CRM-systeem is up-to-date, je krijgt begeleiding van twee salestrainers gespecialiseerd in consultative selling en daarbovenop komen nog ervaren collega's die altijd bereid zijn je te helpen.
 • Je krijgt bij een fulltime dienstverband een brutosalaris tussen de €3000,- en €4000,- in lijn met jouw ervaring. (Deze indicatie is gebaseerd op het functieniveau medior accountmanager en kan afwijken bij junior of senior accountmanagers).
 • Resultaat wordt beloond, je krijgt een bonus bij het behalen van jouw kpi’s.
 • Een auto van de zaak, zodat jij altijd naar jouw klanten kunt rijden.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met daarnaast uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerktraject met daarnaast de keuze uit 42 aanvullende in-house trainingen en 120 online trainingen van Goodhabitz.
 • Steevast sluiten we de week af in ons REEF-café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond. En wat zijn we blij dat het weer kan!
 • REEF-uitjes: van ons gezellige REEFenement, een barbecue of etentje tot een uitje in Scheveningen.

 

Wie ben jij?

Je hebt behoorlijk wat verantwoordelijkheid en uitdaging binnen deze functie. Daarom past dit bij een accountmanager die ambitieus (jij wilt succesvol zijn), gedisciplineerd (jij weet welke stappen je moet ondernemen om tot resultaat te komen) en nieuwsgierig is (oprechte interesse in je gesprekspartner en het doorgronden van organisaties) met een flink dosis lef (nee is soms ook het antwoord).
 

Wat neem jij mee? 

 • Bij voorkeur 2 tot 4 jaar ervaring in een commerciële functie zoals accountmanager, intercedent, recruitment consultant.
 • Je bent wekelijks 32-40 uur beschikbaar.
 • Een afgeronde hbo-diploma.
 • Je past bij een open, directe cultuur met korte lijnen. Onze commercieel manager Bas vertelt er meer over; ''Hard werken, veel plezier, ruimte voor ontwikkeling, een eigen café, Brabantse mentaliteit, vette trips, successen vieren en eigen verantwoordelijkheid nemen én krijgen. Dat typeert REEF.''

Sta jij nog aan de start van je carrière? Bekijk ook eens ons Traineeship Sales en kom gas geven bij REEF! 

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Focusgebieden

Je krijgt er drie!

Sales

De grootste focus. Je gaat aan de slag met het opbouwen van een netwerk, want die relaties komen natuurlijk niet aanwaaien. Jij weet hoe je jouw opdrachtgevers kunt vinden (acquisitie) en binden en behouden voor de lange termijn (relatiebeheer). Dit zijn vaak de “grotere” opdrachtgevers binnen de profit of non-profit, denk bijvoorbeeld aan groot-MKB, gemeenten of multinationals.

Recruitment

Je bent geen recruiter, laat dat meteen duidelijk zijn. We hebben namelijk recruiters bij REEF met alle benodigde kennis van de arbeidsmarkt. Jij kent de vraag, de recruiter het aanbod. Daarom schakelen jullie direct met elkaar. Jij bent verantwoordelijk voor de aanname van de juiste kandidaat en voert daarom wekelijks sollicitatiegesprekken die worden ingepland door de recruiter.

Projectmanagement

Een HR-verandertraject of de leiding over een bouwproject? Hier ligt niet jouw verantwoordelijkheid. Maar bij professionals in jouw team wel. Jij speelt hier wel een belangrijke rol in. Je inventariseert het project en zorgt voor de juiste match. Tijdens het project begeleid je de professional en faciliteer je waar nodig. Is een project afgerond? Dan zorg jij voor het volgende project.

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren