Accountmanager
 • Junior, Medior, Senior
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur
 • €2500 - €5500
Direct solliciteren

Leuk dat je solliciteert!

Ik ga ermee akkoord dat REEF mijn persoonsgegevens verwerkt conform de AVG. Bekijk voor meer informatie over deze verwerking ons privacybeleid.

Sales

Accountmanager

Junior, Medior, Senior Eindhoven 32 - 40 uur €2500 - €5500
Direct solliciteren

Bij REEF ben jij dé expert in het binnenhalen én managen van klanten en projecten binnen jouw vakgebied. Je bouwt en behoudt een team van eigen projectspecialisten. Klaar voor elke uitdaging. En vanaf dag één krijg je de ondersteuning om te groeien, persoonlijk en professioneel. Bij REEF zetten we samen koers naar succes! Kom jij ons team in Eindhoven versterken?

Zo ziet de functie eruit:

Succesvol zijn. Dát is jouw streven in de functie van projectmanager bij REEF. Succesvol zijn in het uitbreiden van een stevig klantennetwerk en het binden én behouden van deze klanten. Voor de lange termijn natuurlijk. Je communiceert effectief met het recruitmentteam en zorgt ervoor dat de behoeften van de opdrachtgever worden besproken en begrepen.

Proactief meedenken bij openstaande projecten en bijdragen aan het vinden van oplossingen behoren ook tot jouw takenpakket. En uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het matchen van de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever. Daarom voer je ook regelmatig sollicitatiegesprekken die worden ingepland door de recruiter. Je neemt verantwoordelijkheid voor het werven, selecteren en behouden van een team van eigen projectspecialisten.

Heb je een match? Dan begeleid je tijdens het project de professional en faciliteer je waar nodig. Zodra een project is afgerond, zorg je voor de opvolging met het volgende project. Naast het bouwen van een stevig netwerk, onderhoud je nauwe relaties met klanten en analyseer je hun behoeften. De dienstverlening van REEF stem je hierop af. Kansen voor groei en ontwikkeling binnen jouw branche weet je te identificeren en je draagt bij aan strategische besluitvorming. Daarnaast fungeer je als mentor en coach voor junior projectmanagers en deel je jouw expertise om hun vaardigheden te versterken.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

 • Omdat je de vrijheid en mogelijkheden krijgt zelf te bepalen hoe je wil groeien. Of het nu gaat om snel doorgroeien als junior. Coaching van collega’s. Of het oppakken van waardevolle projecten.
 • Ook krijg je de mogelijkheid om een dag in de week vanuit huis te werken. Na het inwerktraject bieden we jou een hybride werkschema op maat.
 • Je gaat rechtstreeks in dienst bij REEF.
 • Het gaat om een functie van 40 uur. 32 uur is ook bespreekbaar.
 • Afhankelijk van je ervaring en functieniveau varieert je salaris van €2.508,33 tot €5.961,42 per maand onderverdeeld in:
  • junior: €2.300, - tot €3.366, - per vier weken (nul tot drie jaar relevante werkervaring);
  • medior: €3.400, - tot €4.432, - per vier weken (drie tot tien jaar relevante werkervaring);
  • senior: €4.500, - tot €5.498, - per vier weken (zeven plus jaar relevante werkervaring).
 • Aangevuld met een mooie bonusregeling met kans om tot €1.000, - per maand extra te verdienen binnen een jaar.
 • Een elektrische auto krijg je van de zaak, zodat je altijd mobiel bent en klanten kunt bezoeken.
 • Je geniet van 25 vakantiedagen, waarbij je de mogelijkheid hebt om 10 extra dagen bij te kopen.
 • Denk ook aan secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioenopbouw en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Daarnaast kun je een uitgebreid inwerktraject en begeleiding verwachten van ervaren trainers om je goed op weg te helpen in je nieuwe rol.
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we daarbij belangrijk. Want ook na het inwerktraject kun je gebruikmaken van diverse ontwikkelmogelijkheden: 42 in-house- en 120 online trainingen.
 • En wat natuurlijk niet mogen ontbreken zijn de gezellige vrijdagmiddagborrels in ons eigen REEF-café en de bedrijfsuitjes zoals barbecueavonden, etentjes en uitjes in Scheveningen.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding en/of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, verkregen door werkervaring, opleiding of een assessment.
 • Aantoonbaar relevante werkervaring, passend bij het niveau van de functie. En affiniteit en oprechte nieuwsgierigheid in betreffende branche. Bij voorkeur heb je ervaring in een commerciële rol als accountmanager, intercedent of recruitment consultant binnen de arbeidsmiddeling.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.
 • Door jouw commercialiteit weet jij snel te acteren op kansen in de markt, en begrijp je de behoeften van zowel de klant als projectspecialist om succesvolle zakelijke relaties op te bouwen en te behouden.
 • Met effectief projectmanagement behaal je projectdoelen binnen de gestelde tijd en budget.
 • Onderhandelen is jouw tweede natuur bij het bereiken van win-winsituaties, en met je ondernemende mindset wil jij je continu blijven ontwikkelen, innoveren een aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Tot slot woon je op een goed bereisbare afstand van ons kantoor in Eindhoven.

Keuze gemaakt?

Super. Solliciteer dan direct! Eerst maak je kennis met twee teammanagers of een teammanager en een collega. Hier krijg je de kans om ons te laten zien wie je bent en om meer te weten te komen over de rol en ons bedrijf.

Een tweede kennismaking heb je met een teammanager en Bas, onze directeur. En tussen het eerste en tweede gesprek vragen we je om een (ontwikkel)assessment in te vullen. Dit helpt ons om een dieper inzicht te krijgen in jouw competenties en fit met de functie.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan doen we je een aanbod om onderdeel te worden van de REEF-familie!

Wil je meer info? Bell, app of mail onze collega Danny Poelen op 06 400 170 42 of d.poelen@reef.nl

Onvergetelijke VrijMiBo’s

Niet veel organisaties hebben een eigen kroeg in het pand. Wij toevallig wel. Die hebben we niet voor niets, want doordeweeks werken we keihard om resultaten te behalen. Juist daarom kunnen we de week op deze manier afsluiten en met elkaar de successen vieren. Daarnaast leer je in onze kroeg onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris de andere kanten van jouw collega’s kennen.

Succesvol samenwerken én flexibliteit

Wij hechten veel waarde aan jouw persoonlijke behoeften, daarom steven we ernaar om jouw werktijden aan te passen op basis van jouw voorkeuren. Geen hybride werken, maar een werkweek aangepast op jouw balans tussen carrière en privé. Waar wij echt in geloven is de kracht van samenwerken op kantoor, het bereiken van doelen, gezamenlijk lunchen en genieten van de gezelligheid die REEF te bieden heeft. Wat voor jou het beste werkt qua werktijden is belangrijk. Hierover gaan we graag met jou in gesprek. Op die manier kun je jouw doelen behalen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een werkweek op maat.

Laat je gelden

Een dikke vette bonus hoort natuurlijk bij een commerciële organisatie. Accountmanagers en recruiters hebben een bonusregeling voor de prestaties die ze leveren. Vraag ons ernaar tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Voor iedere forens naar wens

Natuurlijk krijg jij een reiskostenvergoeding, zowel voor de automobilist als de groene OV-reiziger. Kom je bij ons werken als accountmanager? Dan krijg je een bolide van de zaak met tankpas.

Een pensioen waar je U tegen zegt

Iedere werknemer, vanaf 21 jaar, wordt automatisch opgenomen in de pensioenregeling van REEF, zodat jij er na jouw pensionering warmpjes bij zit. Wel zo lekker.

Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste blunders
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Populairste kreet
Bekijk de video
“Sinds mijn start bij REEF kom ik voor het eerst liever naar kantoor dan dat ik thuis werk.”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Werkcomputer no-go's
Bekijk de video
“Onze meest gehoorde kreet: gas erop!”
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Legendarische uitjes
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Favoriete werkplek
Bekijk de video
Wat zeggen jouw toekomstige collega's: Grootste feestbeest
Bekijk de video

Focusgebieden

Je krijgt er drie!

Sales

De grootste focus. Je gaat aan de slag met het opbouwen van een netwerk, want die relaties komen natuurlijk niet aanwaaien. Jij weet hoe je jouw opdrachtgevers kunt vinden (acquisitie) en binden en behouden voor de lange termijn (relatiebeheer). Dit zijn vaak de “grotere” opdrachtgevers binnen de profit of non-profit, denk bijvoorbeeld aan groot-MKB, gemeenten of multinationals.

Recruitment

Je bent geen recruiter, laat dat meteen duidelijk zijn. We hebben namelijk recruiters bij REEF met alle benodigde kennis van de arbeidsmarkt. Jij kent de vraag, de recruiter het aanbod. Daarom schakelen jullie direct met elkaar. Jij bent verantwoordelijk voor de aanname van de juiste kandidaat en voert daarom wekelijks sollicitatiegesprekken die worden ingepland door de recruiter.

Projectmanagement

Een HR-verandertraject of de leiding over een bouwproject? Hier ligt niet jouw verantwoordelijkheid. Maar bij professionals in jouw team wel. Jij speelt hier wel een belangrijke rol in. Je inventariseert het project en zorgt voor de juiste match. Tijdens het project begeleid je de professional en faciliteer je waar nodig. Is een project afgerond? Dan zorg jij voor het volgende project.

Join the REEF family

Overtuigd? Solliciteer nu!

Direct solliciteren